Request a free introduction!

If you would like to make OVIFONs services available in your community and preschools, please request our free and non-binding introduction. During this session we will demonstrate to you how the app works, its functions, the possibilities of the connecting web applications administrative platform, and will share experiences that we collected from preschools who already are using this service.

Those, who already requested a demo say:

"A Covid-19 rámutatott arra, mennyire nehézkes a szülők és az óvoda között a kommunikáció és az információáramlás. Korábban is használtunk közösségi médiai felületeket a kapcsolattartásra, volt e-mail, telefon, üzenet, de nem találunk egy olyan felületet, ahol biztonságosan minden igényünkre megoldást kaphattunk volna. Azután jött az Ovifon. Úgy érezzük, mind az óvodapedagógusok, mind a szülők, hogy szintet léptünk és ma már elképzelhetetlen lenne az életünk az Ovifon nélkül!"

Judit Nagy - teacher, 5th district preschool

What happens after you submit the form?

After you submit the form one of our operators will connect with you to discuss the details and make an appointment for an introduction.