Jelezze nekünk, ha szeretné, hogy ovijába bevezessék az OVIFON-t!

Ha szeretnék az Önök közösségében, óvodáiban is elérhetővé tenni az Ovifon szolgáltatását, kérjük igényeljék ingyenes és kötelezettség mentes bemutatónkat. Ennek keretében megismertetjük Önökkel a mobilapplikáció működését, funkcióit, a hozzá kapcsolódó online webes adminisztrációs felületekben rejlő lehetőségeket, tovább megosztjuk azokat a tapasztalatokat, amiket a szolgáltatást már használó óvodákból és intézményekből gyűjtöttünk.

Akik már kérték a bemutatót:

“A Covid-19 rámutatott arra, mennyire nehézkes a szülők és az óvoda között a kommunikáció és az információáramlás. Korábban is használtunk közösségi médiai felületeket a kapcsolattartásra, volt e-mail, telefon, üzenet, de nem találunk egy olyan felületet, ahol biztonságosan minden igényünkre megoldást kaphattunk volna. Azután jött az Ovifon. Úgy érezzük, mind az óvodapedagógusok, mind a szülők, hogy szintet léptünk és ma már elképzelhetetlen lenne az életünk az Ovifon nélkül!"

Nagy Judit - Óvónő, 5. kerületi óvóda

Mi történik az űrlap beküldése után?
A beküldés után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztet Önnel a részlettekkel és a bemutató időpontjával kapcsolatban.